Connect with us

IKEA evită să anunțe un calendar pentru construirea magazinului de la Iași: „Este prea devreme”

teren magazin ikea iasi
Amplasamentul viitorului magazin IKEA

Local

IKEA evită să anunțe un calendar pentru construirea magazinului de la Iași: „Este prea devreme”

Lanțul de retail IKEA evită să anunțe un calendar pentru construirea magazinului de la Iași, se arată într-un comunicat remis redacției APIX.ro. Săptămâna trecută, APIX.ro a fost prima sursă media care a anunțat faptul că un raport oficial confirmă tranzacția prin intermediul căreia IKEA a intrat în proprietate a 5,2 ha în zona ERA, lângă BricoDepot. Anterior, informația fusese adusă în atenția publică pe surse neoficiale.

APIX.ro a citat raportul MAS P.L.C., companie implicată în proiectul de modernizare și extindere a complexului ERA. „Aproximativ 5,25 hectare din teren sunt contractate de IKEA pentru a construi și opera primul său magazin în regiunea Moldovei”, se arată în raportul citat de APIX.ro, informație care a fost preluată ulterior de ziare locale și naționale. Cele 5,2 hectare costă 4,2 milioane euro.

Reacția IKEA: Este prea devreme să discutăm despre deschiderea magazinului de Ia Iași

„IKEA este prezentă în România de peste 17 ani, având misiunea de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni. Cu două magazine în București, un magazin în Timișoara și mai multe puncte de ridicare comenzi în toată țara, căutăm în mod constant modalități prin care să punem la dispoziția cât mai multor clienți români gama noastră de soluții de amenajare a locuinței.

În acest sens, avem un punct de ridicare comenzi IKEA în Iași și explorăm în mod activ și alte opțiuni care să răspundă nevoilor pieței. Totodată, lucrăm pentru a ne asigura că dispunem de toate condițiile prealabile necesare consolidării prezenței noastre în Iași, iar acestea necesită timp și planificare adecvată. Momentan, însă, este prea devreme pentru a putea avansa alte detalii legate de acest subiect. De îndată ce vom avea informații mai concrete, vom fi mai mult decât bucuroși să le împărtășim cu publicul larg” – acesta a fost reacția IKEA care a fost trimisă redacției APIX.ro.

schita magazin IKEA

Potrivit informațiilor APIX.ro, în iulie 2023, în cartea funciară a terenului de 5,2 ha a fost înscrisă promisiunea de vânzare-cumpărare urmând ca „actele în formă autentică să se încheie în maxim 36 de luni de la data de 14.07.2023”.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top