Connect with us

O nouă încercare pentru aprobarea construirii unui complex Penny întins pe aproape un hectar

Investiții private

O nouă încercare pentru aprobarea construirii unui complex Penny întins pe aproape un hectar

Construirea unui complex Penny în Dacia va ajunge din nou pe masa consilierilor locali, cu ocazia ședinței de marți, 31 octombrie. La reuniuni precedente, proiectul (surprinzător) nu a întrunit un număr suficient de voturi.

Lanțul de retail a inițiat proiectul în toamna anului 2022 pe un teren de aproape 8.200 mp, pe str. Tabacului, în apropiere de intersecția cu pasajul Băncilă: complexul va avea trei clădiriun supermarket și două clădiri de servicii. Regimul este parter sau parter și un etaj. Penny deține terenul din primăvara anului 2022, atunci când a plătit 1,8 milioane euro pentru achiziția suprafeței.

Terenul are o formă neregulată

„Construire supermarket și magazin produse din carne și brânzeturi (accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațadă și în parcare, pilon publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, organizare șantier) și zonă servicii”, este obiectul proiectului de hotărâre care va fi supus aprobării plenului CL.

După cum APIX.ro a mai relatat, în centrul amplasamentului va fi construit supermarketul Penny, iar pe latura vestică sunt prevăzute cele două clădiri de servicii cu regim mic de înălțime (parter și un etaj).

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top