Connect with us

Parteneriat pe piața imobiliară: RE/MAX și Marco Polo pentru vânzarea a mii de apartamente

Proiectul AQUA City din București

Național

Parteneriat pe piața imobiliară: RE/MAX și Marco Polo pentru vânzarea a mii de apartamente

Pandemia de COVID-19 a modificat substanțial preferințele românilor în materie de locuințe. Astfel, locuințele mai spațioase sunt din ce în ce mai căutate, iar proximitatea spațiilor verzi și a naturii, a locurilor de joacă sau a unor co-workings spaces devin criterii de bază în alegerea unui nou apartament. Toate aceste detalii au fost luate în calcul de dezvoltatorul noului cartier AQUA CITY, un proiect imobiliar fără precedent pe piața din România: primul cartier din România cu apă de izvor la robinet, cu un PH de 8,5.

Pentru consolidarea poziției AQUA CITY pe piața imobiliară, RE/MAX Action si Marco Polo, două companii care se bucură de recunoaștere internațională, anunță constituirea unui parteneriat strategic de amploare. Cele două companii vor colabora pentru comunicarea, vânzarea și integrarea în viața comunității din cartierele Giulești si Crângași a acestui proiect care va deveni în câțiva ani casa uneia din cele mai mari comunități rezidențiale din România, de dimensiunea unui oraș: peste 5.000 de locuitori.

AQUA CITY va fi format din 4 imobile cu un regim de înalțime S+P+7/10/11 etaje, alături de multiple zone de spații verzi. Proiectul imobiliar va beneficia de un centru SPA, o sală de fitness și kinetoterapie, un centru comercial, spatii comerciale cu diverse funcțiuni, rasteluri pentru biciclete, stații de încărcare pentru vehicule electrice, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis și mini-fotbal și un co-working space.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar AQUA CITY este la al doilea proiect de mare anvergură după CARTIERUL SOLAR, primul cartier rezidențial cu energie verde din Romania. Echipa reunește specialiști proprii care vor gestiona un proiect de peste 2.000 de apartamente și peste 200.000 mp construiți pe o suprafață a terenului de peste 7 hectare. Apartamentele din AQUA CITY vor fi construite de companii si cu materiale de construcții de top de la Confrasilvas, Procema, Ytong, Adeplast, Rehau, Gealan, Romstal, Ideal Standard, Cristacer, Dierre.

Împreună cu RE/MAX Action și Marco Polo punem bazele unui parteneriat solid și de durată, care va aduce laolaltă 2 echipe de profesioniști ce vor lucra împreună pentru un scop comun – crearea unei comunități dinamice care să trăiască într-un cartier modern, contribuind la regenerarea unei zone istorice din București”, a declarat Adrian Rus directorul de marketing și vânzări al AQUA CITY.

AQUA CITY este un ansamblu rezidențial dezvoltat de Aquacity Development pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren și situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Calea Giulești.

CARTIERUL SOLAR a fost primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu imobiliar din Sud-Estul Europei construit cu o asemenea tehnologie. CARTIERUL SOLAR a devenit un punct de referință pentru piața imobiliară din București, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului si s-a dezvoltat pe o suprafață totală de peste 90.000 de metri pătrați construiți. Acesta a inclus 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere și vândute in totalitate in perioada martie 2016 – octombrie 2019.

Articole din categoria Național

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top