Connect with us

PMI: Licitație de construire a unui parc pentru persoanele cu dizabilități

Proiecte publice

PMI: Licitație de construire a unui parc pentru persoanele cu dizabilități

Primăria a lansat în ultima zi a anului 2020 o licitație pentru amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii cu dizabilități și a unei zone de relaxare pentru adulții cu dizabilități. Locul va fi amenajat în Parcul Expoziției din Copou, iar investiția se ridică la peste 2,5 milioane lei, fără TVA.

„Amenajarea va fi făcută cu echipamente de joacă specifice pe terenul situat pe str. General Toma Dumitrescu – Parc Expoziției în suprafață de 1.200 mp. Implementarea acestui proiect conduce la creșterea gradului de siguranță al copiilor cu dizabilități în spațiile de joacă, la crearea unui mediu propice pentru stimularea imaginației, sociabilității, dezvoltării fizice și a abilităților de coordonare motorie”, se arată în caietul de sarcini aferent licitației.

Echipamentele spațiului de joacă vor fi grupate pe categorii de vârstă cu dimensiunile și gradul de dificultate specifice copiilor cu vârsta 3-6 ani, respectiv 6 – 14 ani.

Potrivit Primăriei, locul de joacă va cuprinde omplexe de joacă, cu tobogane şi echipamente de sine stătătoare – leagăne, balansoare, căţărători, trambuline, groapă cu nisip, echipamente de fitness şi alte echipamente specifice. Toată suprafaţa spaţiului de joacă va fi realizată din covor turnat din cauciuc, care va avea grosimea minimă de cinci centimetri şi va fi montat pe un strat suport.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top