Connect with us

Un magazin Penny va fi amenajat în ACB, în apropierea pasarelei spre Gară

Aici va fi construit supermarketul

Local

Un magazin Penny va fi amenajat în ACB, în apropierea pasarelei spre Gară

Penny continuă ofensiva de extindere a rețelei în oraș: în curând vor începe lucrările la supermarketul din Dacia, un altul va fi în Bucium, iar, între timp, a încheiat un acord pentru amenajarea unui astfel de magazin și în Alexandru cel Bun, lângă pasarela spre Gară.

De autorizarea proiectului urbanistic se ocupă companie Padi Development, care a inițiat demersurile pentru construirea centrului comercial încă de anul trecut.

„Construire magazin Penny și magazin produse din carne și brânzeturi, accesuri auto și pietonale, amplasare panouri fotovoltaice pe acoperiș, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejumuire perimetrală, organizare șantier”, este obiectul proiectului de pus la Primăria Iași.

Amplasamentul viitorului supermarket

Centrul comercial va ocupa 1.137 mp și va avea o suprafață utilă de 1.200 mp, în timp ce spațiile verzi sunt propuse pe circa 820 mp, iar circulațiile (pietonale și auto) pe o suprafață de peste 3.000 mp.

Randare a proiectului

„Terenul studiat se apreciază a fi oportun pentru dezvoltarea unui spațiu comercial, având în vedere existența unor funcțiuni vecine ce se încadrează în zona de servicii și de asemenea învecinarea terenului studiat cu o serie de locuințe colective pe cealaltă parte a șos. Naționale”, arată inițiatorul proiectului, firma Padi Development (Bacău).

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top