Connect with us

VIDEO Stadiul lucrărilor la autostrada care leagă Neamțul de Iași: imagini din dronă în lungul traseului

Punctul de intrare a autostrăzii în jud. Iași

Trafic

VIDEO Stadiul lucrărilor la autostrada care leagă Neamțul de Iași: imagini din dronă în lungul traseului

Autostrada A7, pe sectorul care leagă județele Neamț și Iași (Trifești – Gherăești – Mircești), are un stadiu de execuție de 2,3%. O filmare din dronă, în lungul traseului, arată mobilizarea UMB pe acest tronson: excavările de pământ au fost făcute deja pe tot sectorul.

În context, amintim că au început lucrările și pe sectorul ieșean (Mircești – Pașcani). De asemenea, lucrurile încep să se miște și în cazul autostrăzii A8: pe 1 februarie a început proiectarea pe capătul estic al sectorului montan, iar până în toamnă vor fi demarate și lucrările. Tot în relație cu A8, CNAIR va semna săptămâna viitoare contractul de lucrări pentru capătul vestic al sectorului montan.

Filmarea a fost publicată pe contul de Youtube Stef@zboară.

Sectorul Trifești – Gherăești – Mircești are o lungime de 19 km, iar valoarea lucrările se ridică la 1,27 miliarde lei. Acest sector face parte din tronsonul de autostrada Bacău – Pașcani, alături de alte două porțiuni: Săucești – Trifești (30 km) și Mircești – Pașcani (29 km). Pe toate cele trei sectoare lucrează grupul de firme UMB, patronat de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Trafic

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top