Connect with us

Despre platforma APIX

APIX este o platformă dedicată dezvoltării urbanistice a Iașului, unul dintre principalele roluri fiind de monitorizare. Fluxul de știri APIX este prima componentă din cadrul platformei care a fost lansată în luna septembrie 2017. Site-ul este specializat în furnizarea de informații din urbanism despre proiecte publice, investiții private, stiluri arhitecturale și lucruri utile. Pentru început, fluxul va prezenta știri din municipiul Iași, Zona Metropolitană și județul Iași.

Află cum te poți promova pe Fluxul APIX cu un simplu click AICI.

Pe fluxul nostru veți putea citi, de-a lungul timpului, subiecte precum:

În cadrul platformei APIX mai este, în prezent, disponibil spre consultare Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), document strategic care stabilește prioritățile de dezvoltare urbană la nivel metropolitan până în anul 2030. Planul este prezentat interactiv AICI.

În viitorul apropiat, APIX va lansa un portal dedicat noului Plan Urbanistic General (PUG) al Iașului, document aflat în fază de avizare la nivel local și central. APIX va pune la dispoziție tuturor celor interesați, într-un mod interactiv, detalii despre fiecare zonă din Iași și indicatorii care stau la baza ridicării unei construcții.

Nu în ultimul rând, una dintre componentele platformei APIX va fi un portal dedicat investițiilor. Detalii despre acest portal și modalitatea de înscriere vor fi făcute publice în perioada următoare.

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană:

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

reclamă TSM

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top