Connect with us

Apartamentele Duplex atrag tot mai mulți adepți – care sunt avantajele lor și cu ce se diferențiază

Articol susținut de Silk District

Investiții private

Apartamentele Duplex atrag tot mai mulți adepți – care sunt avantajele lor și cu ce se diferențiază

În căutarea căminului perfect, departe de zgomotul și agitația orașului, dar totuși aproape de birou, școală, centre comerciale și servicii esențiale, tot mai mulți oameni își găsesc liniștea și confortul în apartamentele tip duplex situate în cartiere rezidențiale noi. Acestea oferă un mod de viață echilibrat, combinând eleganța cu utilitatea.

Cu ce se diferențiază apartamentele Duplex din Silk District

Primul aspect care atrage atenția în acest cartier rezidențial este arhitectura modernă și designul rafinat, multitudinea de facilități incluse în complex dar și oferta variată de locuințe, care să răspundă tuturor cerințelor. Cu linii curate, fațade elegante și materiale de înaltă calitate, Silk District impresionează din prima clipă. Ferestrele mari și lumina naturală abundentă crează un mediu prielnic trăirii liniștite și relaxate.

Apartamentele Duplex din Silk District sunt compartimentate astfel încât fiecare membru al familiei să se bucure de autonomie, de spațiu și intimitate. În plus, priveliștea asupra orașului e o sursă grozavă de energie și relaxare!

Spațiu Generos

Apartamentele tip duplex sunt cunoscute pentru spațiul lor generos și distribuția inteligentă a acestuia.  Potrivite pentru familii extinse și pentru persoanele care își doresc spații mari și aerisite, duplexurile Silk District sunt complet finisate, astfel că singura grijă este alegerea pieselor de mobilier care să răspundă exigențelor.

Apartamentele Duplex pot fi cu 3 sau 4 camere, dispuse pe ultimele 2 niveluri ale clădirilor, pentru priveliști spectaculoase. Au suprafețe utile generoase, de la 66 m² până la 112 m², pentru amenajarea încăperilor în funcție de preferințe și nevoi și beneficiază de terase de la 14 m² până la 35 m², pentru relaxare în aer liber în orice moment al zilei.

Comunitate și Conexiuni

Un alt aspect atrăgător al locuirii într-un cartier rezidențial nou este comunitatea înfloritoare și conexiunile sociale pe care le oferă. Rezidenții se bucură de acces la facilități comune dar și de integrarea în proiecte a componentei de birouri, care transformă Silk District în destinația perfectă pentru cei care caută echilibrul între birou și viață personală. Cartierul mixed-use este proiectat cu accent pe accesibilitate și conveniență.

Silk District este un amplu proiect de regenerare urbană, de tip mixed-use, dezvoltat de Prime Kapital într-o zonă în plină expansiune a orașului Iași.

Localizat excelent, proiectul are o conexiune directă cu centrul orașului și integrează apartamente spațioase, zone verzi extinse, clădiri de birouri Clasa A și spații comerciale dedicate rezidenților.

Componenta rezidențială a Silk District respectă standardele nZEB (va avea un consum optimizat de energie), iar clădirile de birouri sunt construite conform standardelor BREEAM Outstanding.

Amplasat pe Calea Chișinăului, ansamblul Silk District are o conexiune excelentă la mijloacele de transport în comun, stațiile de tramvai și autobuz fiind chiar în fața complexului.

Stadiul proiectului

În prezent de află în proces de dezvoltare primele două faze de rezidențial și prima fază de birouri, lucrările fiind avansate pentru toate cele 3 componente, primii locatari urmând să se mute în următoarele luni, astfel că oferta de apartamente și birouri disponibile este limitată.

Faza 1 de construcții rezidențiale, pentru primele 4 tronsoane conținând un număr de 315 apartamente, este în mare parte finalizată. În paralel cu realizarea Fazei 1 se derulează și execuția Fazei 2, care include 346 de apartamente și are ca termen de finalizare prima parte a anului 2024.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top