Connect with us

Centre comerciale: Iașul domină top 5 al celor mai mari tranzacții în 2017

La centrul ERA a fost anunțată deja o investiție de 125 mil. euro

Tranzacții

Centre comerciale: Iașul domină top 5 al celor mai mari tranzacții în 2017

Trei tranzacții din top 5 cele mai mari realizate în sectorul comercial, în acest an, au legătură cu Iașul. Potrivit unei analize a Zf.ro, valoarea totală a tranzacțiilor a celor cinci tranzacții ajunge la peste 370 milioane euro.

Pe primul loc se află rețeaua Iulius, fondată de omul de afaceri ieșean Iulian Dascălu, 50% din aceasta fiind vândută, pentru 200 milioane euro, către Atterbury Europe.

O altă tranzacție din Iași vizează vânzarea complexului Era Shopping Park cu suma de 45 milioane euro, vânzătorul fiind Argo Group, iar cumpărătorul Prime Kapital. Ultima firmă menționată este asociată în proiectul de dezvoltare a centrului comercial cu sud-africanii de la Mas Rei (citește detalii despre modul în care va fi extins complexul Era).

Nu în ultimul rând, cealaltă tranzacție din Iași, în ceea ce privește centrele comerciale, vizează vânzarea Felicia Shopping Center pentru suma de 30 milioane euro. În acest caz, vânzătorul a fost CBRE Global Investors, iar cumpărătorul CPI Property Group.

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top