Connect with us

Marii investitori din țară dau năvală la Iași pentru a discuta despre lipsa de investiții în această zonă

Local

Marii investitori din țară dau năvală la Iași pentru a discuta despre lipsa de investiții în această zonă

Ziarul Financiar organizează marţi, 12 aprilie la Hotel International din Iaşi, sala Magnum începând cu ora 16.00. evenimentul ZF Investiţi în România , unde celi mai mari investitori se vor întâlni cu antreprenori români şi oficialităţi locale, potrivit Zf.ro.

În cadrul evenimentului tema principală va fi evoluţia economiei locale în 2022, un an plin de provocări noi, precum inflaţia în creştere, preţuri mai mari pentru energie şi războiul din Ucraina.

Printre temele de discuţie sunt finanţările bancare, noile condiţii de piaţă, modelul de creştere şi dezvoltare economică adoptat de România şi readucerea pe piaţă a unor sectoare economice.

La eveniment vor participa cei mai mari investitori  – străini şi români – cele mai importante companii, cei mai mari angajatori, cei mai mari antreprenori români şi fonduri de investiţii.

Cum pot fi reduse decalajele dintre regiuni în condiţiile în care PIB-ul per capita al regiunii nord-est, formată din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, este de numai 5.000 de euro faţă de 8.500 de euro în regiunea de vest (Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara)?

Sudul şi zona de est sunt ocolite în continuare de proiecte mari de investiţii, iar în acest caz infrastructura deficitară rămâne cel ma mare obstacol.

Citește articolul integral în Ziarul Financiar

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top