Connect with us

O primărie construiește blocuri pentru tineri: un contract de 24 de milioane lei

blocuri gradinari iasi

Proiecte publice

O primărie construiește blocuri pentru tineri: un contract de 24 de milioane lei

Primăria Podu Iloaiei a lansat o licitație pentru construirea unui bloc, cu mai multe tronsoane, care va găzdui locuințe pentru tineri și specialiști din sănătate și educație, în cadrul unui proiect finanțat prin intermediul PNRR. Valoarea contractului se ridică la aproape 24 milioane de lei, fără TVA.

Investiția prevede construirea imobilului, realizarea unei platforme auto (locuri de parcare), amenajarea de spații de verzi și împrejmuirea terenului. Firmele interesate să participe la licitație pot depune oferte până cel târziu pe 18 iunie.

Amplasamentul investiției

Potrivit caietului de sarcini, suprafața construită a blocului va fi de peste 1.200 mp, iar cea desfășurată de 6.000 mp, în timp suprafața utilă a fost stabilită la aproape 5.000 mp. Imobilul va avea un regim cu demisol tehnic (parțial), parter și 4 etaje.

„Construcția va avea structură de rezistență de tipul cadrelor din beton armat dispuse pe două direcții orizontale, realizate din stâlpi și grinzi din beton armat turnat monolit. Înălțimea de nivel este 2,8 metri”, se precizează în documentația de atribuire a contractului.

În cadrul PNRR, la nivelul județului Iași, sunt mai multe proiecte pentru construirea de locuințe, inclusiv la nivelul unor comune care au reușit să atragă o finanțare în acest sens.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

To Top