Connect with us

Undă verde pentru construirea restaurantului McDonald’s din Păcurari

teren international connection iasi

Investiții private

Undă verde pentru construirea restaurantului McDonald’s din Păcurari

Firma International Connection SRL a obținut autorizația pentru construirea restaurantului McDonald’s din capătul cartierului PăcurariAPIX.ro a anunțat în premieră încă de anul trecut intenția societății de a amenaja restaurantul.

Conform autorizației emise de Primăriei, vor fi demolate construcțiile existente pe amplasament (o locuință, o spălătorie auto, ziduri de sprijin, alei pietonale și carosabile) și va fi amenajat un restaurant McDonald’s cu o amprentă la sol de aproape 400 mp (regim parter). Localul va fi deservit de 25 de locuri de parcare.

schita mcdonald s pacurari
Amplasamentul viitorului restaurant

„Demolare construcție C1 și construire restaurant McDonald’s, amplasare semnalistică luminoasă publicitară pe fațadă și în incintă, mobilier urban, terasă, circulație auto și pietonală, parcare, spații verzi, ziduri de sprijin, brașamente”, se arată în autorizația emisă de municipalitaea ieșeană.

Beneficiarul proiectului este firma International Connection SRL, companie care, încearcă, de mai mulți ani să dea o funcțiune clară amplasamentului: în 2018, firma cerea pe teren nu mai puțin de 1.000 euro/mp după ce, anterior, obținuse aprobarea unui plan urbanistic zonal (PUZ) pentru construirea unui ansamblu mixt (locuințe colective și birouri) în șase corpuri de clădire cu un regim de înălțime cuprins între 3 și 14 etaje.

International Connection SRL este o companie care activează în domeniul textilelor.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top