Connect with us

Undă verde pentru magazinul Kaufland din Galata: a fost emisă autorizația

Investiții private

Undă verde pentru magazinul Kaufland din Galata: a fost emisă autorizația

Kaufland a obținut autorizația de construire pentru noul magazin din Galata: centrul comercial va fi amenajat pe un teren cu o suprafață de peste 17.000 mp, amplasamentul fiind pe șos. Iași – Voinești.

Conform autorizației, supermarketul va fi deservit de o parcare cu 208 de locuri, dintre care 3 sunt prevăzute cu stații de încărcare pentru autovehicule electrice, 8 pentru persoane cu dizabilități și 7 locuri dedicate mamelor care vin cu copii la cumpărături.

Amplasamentul noului magazin – zona este în plină dezvoltare

Regimul de înălțime este parter cu un etaj, iar înălțimea maximă admisă este de 15 metri pentru centrul comercial. Magazinul va avea o suprafață construită de aproape 5.500 mp, iar cea utilă de 5.100 mp.

Amenajările exterioare cuprind un loc de joacă, rezervor de incendiu și cameră tehnică, bazin de retenție ape pluviale, zid de sprijin, împrejmuire, accesuri auto și pietonale, alături de elemente de semnalistică. Magazinul din Galata va fi construit pe șos. Iași-Voinești, pe partea stângă a drumului, pe sensul spre Miroslava, în zona de după intersecţia şos. Iaşi – Voineşti cu str. Camil Ressu.În partea sudică a amplasamentului, terenul are deschidere la Aleea Strugurilor.

În ultimii ani, Kaufland a realizat o serie de investiții la Iași: a deschis magazinul din Tătărași, îl pregătește pe cel din CUG, are în plan construirea unui centru logistic regional lângă parcul industrial Miroslava (al treilea deținut de companie în țară) și, nu în ultimul rând, va amenaja un parc de retail la Moldomobila.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top