Connect with us

FOTO Cum va arăta cea mai mare școală privată din regiune: imagini și detalii în premieră cu unitatea de la Iași

Investiții private

FOTO Cum va arăta cea mai mare școală privată din regiune: imagini și detalii în premieră cu unitatea de la Iași

Lucrările la școala privată din zona Păcurari – Rediu, din spatele supermarket-ului Kaufland, continuă în ritm alert: în prezent se lucrează la finisajele exterioare. APIX.ro a scris în luna ianuarie despre stadiul avansat al lucrărilor, iar astăzi prezentăm, în premieră, imagini [randări] cu modul în care va arăta unitatea de învățământ.

Paradis International College” va avea o capacitate de 1.000 de elevi și va găzdui 80 de clase pentru învățământ preșcolar (grădiniță) și învățământ primar, gimnazial și liceal, conform informațiilor APIX.ro. Școala va fi deservită de două terenuri de sport (unul profesional) și va avea și alte facilități (teatru exterior de vară, perete de cățărare etc.). Școala își va deschide porțile în toamna acestui an.

Școala va fi deschisă în toamna acestui an

Clădirea are un regim de înălțime cu demisol, parter, 5 etaje, iar pe acoperiș va fi amenajată o terasă. Pe lângă sălile de clasă, școala va avea laboratoare (biologie, chimie, fizică, informatică, mecanică, robotică, artă), săli de opționale (chitară, tobe, pian), o sală de dans, o sală de sport, una de spectacole, piscină, SPA (salină și saune) și o sală de mese.

Aceasta este fațada din spate a școlii

Investiția aparține firmei Green Casablanca SRL și se află în proximitatea ansamblului de blocuri pe care îl construiește grupul de firme PEG. Pentru a asigura un acces facil, a fost realizat, din fonduri private, un drum care leagă zona de strada din spatele magazinului Kaufland.

Perspectivă asupra școlii dinspre drumul care face legătura cu zona din spatele Kaufland
Stadiul actual al lucrărilor
Acesta este drumul dinspre str. Varianta Rediu spre zona școlii și a ansamblului PEG. Drumul a costat peste 500.000 euro, fonduri exclusiv private
Imediat după zona școlii este ansamblul de blocuri ale PEG – unele imobile sunt deja date în folosință. Ansamblul se va extinde cu noi clădiri de locuit

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top