Connect with us

Noile hale de producție Perfect Carpets vor fi aprobate de plenul CL

Investiții private

Noile hale de producție Perfect Carpets vor fi aprobate de plenul CL

Plenul Consiliului Local (CL) va da undă verde, joi, 30 iulie, pentru construirea unor noi facilități de producție în zona Sf. Ioan. Proiectul aparține specializată în fabricarea de covoare și mochete, este deținută de olandezii de la Gebumat BV. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost aprobat recent și de către Comisia de urbanism a CL.

Firma are deja mai multe hale în Zona Industrială și, potrivit, proiectului de PUZ, intenția este de a ridica noi hale de producție în extinderea unora existente. Perfect Carpets SRL deține în proprietate peste 3,3 ha de teren. Amplasamentul se află pe Calea Chișinăului (km 1).

Conform hotărârii adoptate de Comisia de urbanism a Consiliului Local (CL), va fi construită o hală de 20 metri înălțime cu regim parter și un etaj, la un procent de ocupare a terenului de 40% și un coeficient de utilizare a terenului egal cu 10. Proiectul prevede și amenajarea de spații verzi pe 20% din suprafață

Anul trecut, Perfect Carpets SRL a declarat un număr mediu de aproape 160 de angajați, o cifră de afaceri de 9,1 milioane lei și un profit net de aproape 180.000 lei.

Alte articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top