Connect with us

Păcurari: Au început demolările la construcțiile Compan/Va fi amenajat un Lidl

Investiții private

Păcurari: Au început demolările la construcțiile Compan/Va fi amenajat un Lidl

Lucrările de amenajare a unui nou magazin Lidl în Păcurari au început cu demolarea mai multor construcții care se află pe terenul din zona Moara de Foc. Construcțiile au aparținut Compan. Lidl are autorizație atât pentru demolarea tuturor clădirilor, cât și pentru amenajarea noului magazin.

Primele dezafectări de construcții au avut loc între corpuri de clădire existente

Deocamdată, din exterior, se poate observa că demolările au început la unele anexe și legături între corpuri de clădire. Provocarea va fi la clădirea „roșie”, care are un regim cu parter și trei etaje, fiind imobilul cu cea mai mare suprafață construită desfășurată.

Autorizația pentru construirea centrului comercial a fost emisă pe 29 aprilie, în condițiile în care plenul Consiliului Local a aprobat planul urbanistic zonal în august 2019.

Terenul de circa 12.000 mp a fost împărțit în două unități teritoriale de referință. Zona spațiului comercial va ocupa circa 9.500 mp și va fi construit un magazin cu o înălțime maximă de 10 metri, la un regim cu parter și un etaj. Restul suprafeței, spre calea ferată, va fi utilizată pentru ridicarea unei clădiri multifuncționale cu o înălțime maximă de 17 metri la un regim cu subsol, parter și 3 etaje.

Toate construcțiile din zona încercuită vor fi demolate
Planșa urbanistică (cu galben – viitorul magazin, cu rosu – cladirea Sedcom Libris)

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top