Connect with us

O firmă suceveană va proiecta lucrările de extindere a Casei de Cultură din Parcul Copou

Proiecte publice

O firmă suceveană va proiecta lucrările de extindere a Casei de Cultură din Parcul Copou

Primăria Iași a semnat un contract în valoare de 74.000 lei, fără TVA, pentru proiectarea lucrărilor de extindere și refuncționalizare a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”. Contractul a fost atribuit firmei sucevene Etalon Pol Constult SRL. La procedură au participat nu mai puţin de opt ofertanţi din diverse judeţe ale ţării.

Potrivit documentaţiei de atribuire, proiectul trebuie livrat de către firma suceveană cel târziu la sfârşitul lunii ianuarie 2020. La începutul acestui an, Consiliul Local (CL) a aprobat studiul de fezabilitate aferent modernizării Casei de Cultură din Parcul Copou, documentaţie care a evaluat investiţia la 11,7 milioane lei. După finalizarea proiectării, Primăria va lansa licitaţia aferentă licitaţiei de lucrări.

Printre lucrările care urmează să fie efectuate se numără: extinderea spaţiilor de expunere până la circa 350 mp, refuncţionalizarea sălii de spectacole cu 120 de locuri în sensul transformării ei într-o sală multifuncţională capabilă să găzduiască în condiţii optime spectacole de teatru, realizarea unui amfiteatru al artelor într-un spaţiu reprezentativ, birouri, o sală de consiliu multifuncţională şi reamenajarea terasei de la ultimul nivel pentru evenimente culturale cu acces din interior.

Articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top