Connect with us

Oportunitate: teren de vânzare, intravilan Bucium, cu PUZ aprobat

Articol susținut de Rulouri de Gazon

Tranzacții

Oportunitate: teren de vânzare, intravilan Bucium, cu PUZ aprobat

Un teren cu o suprafață de 3.600 mp, amplasat în intravilan Bucium, cu PUZ aprobat de Consiliul Local, a fost scos la vânzare pe site-urile de resort. Terenul se află într-o zonă în plină dezvoltare rezidențială, cu acces facil către puncte de interes.

Potrivit planului urbanistic aprobat de către Consiliul Local, pe teren poate fi construit un imobil cu un regim de înălțime parter și 2 etaje: la parter poate fi amenajată o grădiniță particulară sau spații de birouri, iar etajele pot găzdui aparthotel: zona este una liniștită, iar priveliștea este de una de impact. În zonă sunt construcții cu regim mic și mediu de înălțime, în special case.

  • Persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0769 518 814 pentru a programa o vizită la teren sau pentru a obține alte detalii relevante în context.
Imagine de la amplasament

Accesul către amplasament este asigurat de str. Grigore T. Popa care, mai departe, face legătura cu șos. Bucium, șosea care va fi modernizată (și supralărgită parțial) în cadrul unui program de reabilitare a infrastructurii derulat de Primăria Municipiului Iași. Terenul dispune de spații verzi și de toate utilitățile necesare: apă, canalizare, gaz și curent electric.

Principala oportunitate a amplasamentului presupune posibilitatea de a amenaja o grădiniță în zonă, atât timp cât în vecinătate sunt construite sau sunt în curs de execuție circa 100 de case.

În context, mai amintim că str. Grigore T. Popa figurează în planurile Primăriei Municipiului Iași pentru modernizare, în cadrul unui parteneriat cu investitori din zonă, astfel încât, din această șosea, să se ajungă cu ușurință pe str. Trei Fântâni și, ulterior, pe bld. Virgil Săhleanu.

Zona este una în plină dezvoltare

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top