Connect with us

Cel mai întins teren intravilan din Iași a fost scos la vânzare la un preț de chilipir

Terenul se află în Bucium

Tranzacții

Cel mai întins teren intravilan din Iași a fost scos la vânzare la un preț de chilipir

Pe site-urile de specialitate a apărut, zilele trecute, un anunț pentru vânzarea unei suprafețe mari de teren din intravilanul Iașului, amplasată în una dintre cele mai căutate zone: Bucium. Inițial, pe amplasament urma să se dezvolte cartierul Regele Ferdinand I, existând aprobat și un plan urbanistic în acest sens. Terenul a fost scos la vânzare la un preț de 3,6 milioane euro. În zonă pot fi construite și blocuri de până la 15 etaje.

Amplasamentul terenului:

„Propunem spre vânzare singurul teren intravilan cu o suprafață foarte mare (36 ha) disponibil în zona Bucium, cu amplasare, acces, utilități și priveliște care-l fac ideal pentru o dezvoltare rezidențială sau mixtă. Terenul este intravilan prin PUZ, cu POT între 14 și 59%, CUT între 0,38 și 3,34% și înălțimi de maximum demisol, parter și 15 etaje. Suprafața se vinde întreg, dar nu se exclude și o parcelare pe loturi mari, de 812 hectare”, se arată în anunțul publicat pe OLX.ro.

Agenția imobiliară care intermediază vânzarea a pus la dispoziție și planșe din PUZ, care arată modul în care a fost gândită, inițial, dezvoltarea zonei.

Potrivit PUZ, locuințele care ar putea fi amenajate în zonă ar putea găzdui 1.800 persoane în vile și 4.635 de persoane în blocuri. De asemenea, în zona de servicii ar putea fi 4.291 de persoane. În total, întreaag zonă de 36 ha ar putea adăposti un număr de peste 10.700 de persoane.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Tranzacții

To Top