Connect with us

Hotelul Ildis din Păcurari se vinde cu 2 milioane euro

Hotelul se află lângă intersecția Moara de Foc

Tranzacții

Hotelul Ildis din Păcurari se vinde cu 2 milioane euro

Proprietarul Hotelului Ildis vinde unitatea de cazare amplasată în apropiere de intersecția Moara de Foc. Potrivit unui anunț publicat pe olx.ro, prețul hotelului de 3 stele ajunge la 2 milioane euro.

Amplasamentul hotelului:

„Hotelul Ildis are un design interior de lux, în care se găsesc tendintele moderne și inovative de design si confort. Hotelul Ildis atinge maximul de confort în raportul calitate – preț, fiind unul dintre cele mai bune hoteluri de 3 stele din Iași”, se arată în anunț.

Unitatea de cazare a fost construită în anul 2015 și are un regim de înălțime cu subsol, parter și 3 etaje. Hotelul are 18 camere, o sală de conferințe cu 60 de locuri, un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, parcare, salon de mic dejun, bucătărie dotată cu aparatură profesionistă.

„Hotelul se vinde dotat , mobilat si utilat avand toate autorizatiile la zi. Clădirea este compartimentată eficient, poate fi folosită si pentru birouri, clinica medicala, bancă etc.”, se mai precizează în anunț.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Tranzacții

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top