Connect with us

Două asocieri își dispută construirea unui complex de blocuri: contract de 24 milioane lei

blocuri gradinari iasi

Proiecte publice

Două asocieri își dispută construirea unui complex de blocuri: contract de 24 milioane lei

Primăria Podu Iloaiei a primit două oferte la licitația privind construirea unor blocuri pentru tineri și specialiști din sănătate și educație, proiect cu finanțare PNRR. Asocierile sunt conduse de companii din Iași, iar, în total, în procedură sunt implicate 17 firme.

Conform informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice, liderii celor două asocieri sunt Pavi-Lux și, respectiv, Con Ted Company. În timp ce Pavi-Lux are ca partener încă un ofertant (PG Urban Invest din Iași), Con Ted are trei parteneri: CSP Proiect Line (Cluj), Casa Design (Suceava) și Maghebo (Suceava).

schita blocuri podu iloaiei
Terenul unde vor fi construite blocurile

Investiția prevede construirea imobilului (cu mai multe tronsoane), realizarea unei platforme auto (locuri de parcare), amenajarea de spații de verzi și împrejmuirea terenului. Potrivit caietului de sarcini, suprafața construită a blocului va fi de peste 1.200 mp, iar cea desfășurată de 6.000 mp, în timp suprafața utilă a fost stabilită la aproape 5.000 mp. Imobilul va avea un regim cu demisol tehnic (parțial), parter și 4 etaje

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top