Connect with us

Hotelul Indiana a fost scos la vânzare: 2 milioane euro

Tranzacții

Hotelul Indiana a fost scos la vânzare: 2 milioane euro

Omul de afaceri Marian Crețu vrea să obțină 2 milioane euro pe Hotelul Indiana, unitate de cazare amplasată în Târgu Cucu. Hotelul are o suprafață utilă de 1.093 mp. Anunțul de vânzare a fost publicat recent pe site-uri de specialitate.

Citește și Un hotel ultracentral a fost scos la vânzare

„Hotel situat în zona centrală a orașului Iași, compus din demisol, parter și 4 nivele (sic!), la un preț super atractiv. Hotelul deține 20 de camere – single, matrimoniale și duble, 2 restaurante cu evenimente contractate în următorii ani, terasă și sală de conferințe cu capacitatea de 120 persoane. Suprafața totală utilă a hotelului este de 1.093 mp. Hotelul se vinde absolut total utilat și mobilat”, se arată în anunțul publicat pe OLX.ro, unde sunt atașate mai multe poze din interiorul unității de cazare.

Recent, APIX.ro a scris în exclusivitate despre proiectul omului de afaceri Marian Crețu din Păcurari. Acesta deține restaurantul Moara de Foc și intenționează să demoleze actuala clădire a localului pentru a construi un complex rezidențial și hotelier.

Potrivit proiectului, vor fi ridicate patru imobile înalte (8 și 9 etaje) și alte două clădiri cu regim mic de înălțime. Proiectul va fi implementat prin intermediul firmei Indiana SRL a lui Marian Crețu. Terenul pe care este propusă investiția are o suprafață de aproape 3.000 mp.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Tranzacții

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top