Connect with us

Proinvest va investi în amenajarea unui parc industrial la Iași

Investiții private

Proinvest va investi în amenajarea unui parc industrial la Iași

Proinvest Group, o companie specializată în prelucrarea oţelului, are un buget de investiţii de 10-12 mi­lioane de euro pentru 2022, an care va continua un plan de dezvol­ta­re pe termen lung, care a început în 2021 şi presupune 100 milioane euro în total, scrie Zf.ro.

„Concret, în 2022 vom investi în dez­voltarea unui parc industrial la Iaşi, unde vom deschide o nouă fa­cilitate de producţie a grupului, pri­me­le investiţii implicând construcţia unei fabrici de sisteme de depozitare şi a unui centru logistic pentru noua di­vizie de logistică a grupului Proin­vest, lansată în 2021, respectiv ACAGO Logistics“, spune Vasile Sandu.

Prin începerea proiectului de dezvoltare a parcului industrial de la Iaşi, compania se aşteaptă să ajungă mai uşor la forţa de muncă calificată în şcolile şi centrele universitare din Iaşi.

Proinvest Group a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de circa 250 de milioane de lei, în creştere cu 70% faţă de anul precedent. Profitul a ajuns la peste 5 milioane de euro, tot în creştere, însă numărul de angajaţi a rămas la nivelul anului 2020, adică aproximativ 385.

Sursa: Ziarul Financiar

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top