Connect with us

Lucrările la Aeroport au ajuns la un stadiu de execuție de 40%: câți muncitori sunt pe șantier

Proiecte publice

Lucrările la Aeroport au ajuns la un stadiu de execuție de 40%: câți muncitori sunt pe șantier

Construirea noului terminal (T4) de la aerogara ieșeană continuă într-un ritm alert, în condițiile în care proiectul trebuie finalizat până în luna decembrie 2023. Potrivit oficialilor Aeroportului, stadiul de execuție este de 40%.

„În prezent, pe șantierul T4 lucrează 350 de muncitori. Se folosesc utilaje și echipamente moderne pentru siguranța și eficiența execuției lucrărilor. Este cel mai mare proiect de dezvoltare și modernizare din istoria IASI Airport, care include: terminal nou, parcare extinsă, parc fotovoltaic, noi căi de acces în fața terminalelor”, se arată într-o informare a aerogării.

Valoarea totală a investiției se ridică la 90 de milioane de euro, 52 de milioane reprezentând fonduri europene accesate în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM). Restul banilor reprezintă cofinanțarea aerogării, bani asigurați prin intermediul unui credit.

[imaginile sunt preluate pe pagina de Facebook a Aeroportului Iași]

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

To Top