Connect with us

Lucrările la Colegiul Pedagogic ar putea începe în primăvara

Repere istorice

Lucrările la Colegiul Pedagogic ar putea începe în primăvara

Lucrările de reabilitare a Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” ar putea demara la un an de la lansarea licitației de lucrări: Primăria a stabilit, pentru a treia oară, același câștigător la procedură – primele două evaluări au fost obiectul unor contestații și acțiuni în instanță.

Primăria a finalizat a treia evaluare după ce judecătorii de la Curtea de Apel au respins acțiunile a trei companii participante la licitație, iar câștigătorul a rămas asocierea Grup Construcții Est – Stef Invest. Și această a treia evaluare poate fi contestată – dacă acest lucru nu se va-ntâmpla până la finalul lunii februarie, atunci contractul de lucrări poate fi semnat.

Finanțarea lucrărilor este asigurată de către guvern în cadrul unui program național privind reabilitarea clădirilor cu risc seismic în care funcționează școli. Colegiul Pedagogic figurează pe lista guvernului cu o sumă de 83 milioane lei. Valoarea ofertată de asocierea câștigătoare pentru lucrări este de 53 milioane lei (fără TVA).

Odată ce va fi semnat un contract de lucrări, lucrările pentru reabilitarea corpului principal (liceul) trebuie finalizate în 36 de luni, iar cele pentru refacerea corpului de clădire unde funcționează cantina în cel mult 24 luni.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Repere istorice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top