Connect with us

Păcurari: bloc înalt propus în fața ansamblului „Colinei Însorită”

Terenul propus pentru investiție este în pantă

Investiții private

Păcurari: bloc înalt propus în fața ansamblului „Colinei Însorită”

Un nou proiect imobiliar din Păcurari riscă să dea naștere la controverse. Un bloc cu șase etaje ar urma să fie construit pe o suprafață de numai 736 mp. Proiectul aparține unei persoane fizice (Ionel Rusu), iar zona de construire se află în fața ansamblului „Colina Însorită” (spre șos. Păcurari).

Amplasamentul investiției

Amprenta la sol a imobilului este propusă la aproape 300 mp, în timp ce suprafața circulațiilor ajunge la 330 mp, iar cea a spațiilor verzi la 110 mp.

Zona de construire are un regim mai mic de înălțime: spre șos. Păcurari sunt blocuri cu patru etaje, în lateralul viitorului imobil sunt vile (maximum un etaj și mansardă), iar în spate sunt blocuri cu două etaje (ansamblul „Colina Însorită”).

În ceea ce privește locurile de parcare, dezvoltatorul propune amenajarea a 14 locuri, inclusiv în subteran.

„Planul Urbanistic Zonal a fost avizat de Comisia tehnică fiind emis aviz de oportunitate. De asemenea, documentație conține următoarele avize: studiul geotehnic, ridicare topografică”, se arată în proiectul de hotărâre pentru aprobarea PUZ-ului, publicat pe site-ul Primăriei.

Planșa de reglementări urbanistice

Dezvoltatorul va putea construi blocul cu 6 etaje doar în cazul în care Consiliul Local va aproba investiție și, ulterior, va obține autorizația de construire.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top