Connect with us

Strategia de dezvoltare a județului a intrat în faza de consultare publică: 1.500 de proiecte

Studii și analize

Strategia de dezvoltare a județului a intrat în faza de consultare publică: 1.500 de proiecte

Consiliul Județean (CJ) Iași a publicat strategia de dezvoltare a județului în următorii ani, pentru perioada de desfășurare a noilor programe de finanțare europeană, respectiv 2021 – 2027, cu termen de finalizare a proiectelor în 2030.

Strategia cuprinde aproape 800 de pagini, iar întocmirea documentului a fost finanțată tot cu bani europeni. Peste 300 de pagini din document constau într-o listă cu aproape 1.500 de proiecte identificate la nivelul întregului județ, inițiative defalcate pe fiecare comunitate în parte.

Pentru fiecare proiect în parte este identificată o sursă de finanțare (program european), dar nu există și o estimare de costuri – în multe cazuri fiind vorba despre nevoi identificate la nivelul unei comunități pentru care trebuie întocmite proiecte.

„Strategia de Dezvoltare a județului Iași pentru perioada 2021-2027 reprezintă principalul instrument participativ de planificare strategică, urmărind trasarea obiectivelor de dezvoltare a comunității locale în perioada 2021-2027, pornind de la nevoile, vulnerabilitățile și resursele existente la nivel județean”, se arată în document.

APX.ro vă pune la dispoziția strategia de dezvoltare a județului (vom reveni cu o analiză amplă asupra proiectelor identificate în cadrul documentului):

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Studii și analize

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top