Connect with us

Comisia de urbanism: șapte proiecte au fost discutate de consilieri

Utile

Comisia de urbanism: șapte proiecte au fost discutate de consilieri

Comisia de urbanism s-a reunit pe 20 iunie într-o nouă ședință. Dintre cei nouă consilieri, la lucrări au participat șase: Paul Boișteanu (PSD), Traian Ciubotariu (PSD), Violeta Găburici (PMP), Iordan Vintilă (ALDE), Ciprian Bostan (PNL) și viceprimarul Gabriel Harabagiu. Au lipsit: Marius Aur (PSD), Gabriel Surdu (PSD) și Tudor Dornean (PNL).

Comisia a luat în dezbatere șapte proiecte de hotărâre:

  • construirea a șapte blocuri pe amplasamentul fostei fabrici Nicolina (APROBAT, citește detalii despre proiect)
  • construirea a două blocuri în Moara de Vânt, lângă Little Texas (APROBAT, citește detalii despre proiect). De remarcat că avizul a fost unul condiționat de reducerea indicatorilor urbanistici: Comisia a propus 4 în loc de 5 etaje și o înălțime maximă de 18 față de ce 23 metri solicitați de investitori
  • extinderea unui sediu de societate și construirea unui corp nou: proiect al Art Expert SRL (AMÂNARE – solicitare de clarificări privind amplasarea locurilor de parcare)
  • construirea de locuințe colective pe str. Ipsilante 2 pe o suprafață de 558 mp deținută de Avatti Industries SRL (RESPINS, Comisia solicită locuri de parcare la subsol/demisol și nu la nivelul solului).
  • construirea de locuințe colective pe str. Ipsilante 10A pe o suprafață de 347 mp deținută de două persoane fizice (RESPINS, Comisia solicită locuri de parcare la subsol/demisol)
  • construirea unei locuințe pe str. Viticultori (demisol, parter, un etaj și mansardă) pe o suprafață de 848 mp deținută de o persoană fizică (APROBAT)
  • construirea unui sediu de firma pe str. Mitropolti Varlaam 44, beneficiar Iasmina RD SRL, pe o suprafață de 1.000 mp (demisol, parter, șase etaje – ultimul etaj retras) – APROBAT

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top