Connect with us

Comisia de urbanism: șapte proiecte au fost discutate de consilieri

Utile

Comisia de urbanism: șapte proiecte au fost discutate de consilieri

Comisia de urbanism s-a reunit pe 20 iunie într-o nouă ședință. Dintre cei nouă consilieri, la lucrări au participat șase: Paul Boișteanu (PSD), Traian Ciubotariu (PSD), Violeta Găburici (PMP), Iordan Vintilă (ALDE), Ciprian Bostan (PNL) și viceprimarul Gabriel Harabagiu. Au lipsit: Marius Aur (PSD), Gabriel Surdu (PSD) și Tudor Dornean (PNL).

Comisia a luat în dezbatere șapte proiecte de hotărâre:

  • construirea a șapte blocuri pe amplasamentul fostei fabrici Nicolina (APROBAT, citește detalii despre proiect)
  • construirea a două blocuri în Moara de Vânt, lângă Little Texas (APROBAT, citește detalii despre proiect). De remarcat că avizul a fost unul condiționat de reducerea indicatorilor urbanistici: Comisia a propus 4 în loc de 5 etaje și o înălțime maximă de 18 față de ce 23 metri solicitați de investitori
  • extinderea unui sediu de societate și construirea unui corp nou: proiect al Art Expert SRL (AMÂNARE – solicitare de clarificări privind amplasarea locurilor de parcare)
  • construirea de locuințe colective pe str. Ipsilante 2 pe o suprafață de 558 mp deținută de Avatti Industries SRL (RESPINS, Comisia solicită locuri de parcare la subsol/demisol și nu la nivelul solului).
  • construirea de locuințe colective pe str. Ipsilante 10A pe o suprafață de 347 mp deținută de două persoane fizice (RESPINS, Comisia solicită locuri de parcare la subsol/demisol)
  • construirea unei locuințe pe str. Viticultori (demisol, parter, un etaj și mansardă) pe o suprafață de 848 mp deținută de o persoană fizică (APROBAT)
  • construirea unui sediu de firma pe str. Mitropolti Varlaam 44, beneficiar Iasmina RD SRL, pe o suprafață de 1.000 mp (demisol, parter, șase etaje – ultimul etaj retras) – APROBAT

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top