Connect with us

Lista proiectelor urbanistice aprobate la ultimul plen CL

Printre acestea: blocuri cu 12 etaje în Aurel Vlaicu

Investiții private

Lista proiectelor urbanistice aprobate la ultimul plen CL

La ședința ordinară a Consiliului Local (CL) de la sfârșitul lunii aprilie au fost dezbătute 15 planuri urbanistice zonale, toate primind undă verde din partea consilierilor.

Apix.ro vă prezintă lista proiectelor urbanistice:

  • PUZ zona Fortus: construirea unui depozit pentru activități comerciale și logistice. Beneficiarii (persoane fizice) vor să amenajeze pe o suprafață de aproape 8.200 mp imobile cu o înălțime maximă de 18 metri și un regim cu trei etaje.
  • PUZ str. Pantelimon Halipa nr. 1: Conest SA vrea să extindă reglementările unui PUZ anterior pentru a realiza o parcare etajată aferentă locuințelor colective (blocuri cu 11 etaje) pe care le amenajează în zonă. Firma are o suprafață de aproape 4.000 mp.
  • PUZ zona Galata: beneficiarul (persoană fizică – Bogdan Ciochină) vrea să construiască pe 360 mp un bloc cu demisol, parter și trei etaje (amplasamentul e în zona dintre str. Vasile Urechia și str. Pantelimon Halipa, undeva în spatele clădirii Spitalului de Recuperare)
  • PUZ str. Trei Fântâni nr. 64: beneficiarii (Eve Trans, Leotrans Company și două peroane fizice) vor să amenajeze o hală de producție și depozitare pe un teren a cărui suprafață totală ajunge la aproape 12.000 mp. Înălțimea imobilului va fi de 9 metri, iar regimul – parter.
  • PUZ str. Aurel Vlaicu nr. 84: beneficiarul (Crossgate SRL) are în plan construire de locuințe colective pe un teren de 3.000 mp la un regim de înălțime cu trei niveluri în subteran, demisol, parter și 12 etaje
  • PUZ str. Popăuți nr. 2A: beneficiarul (Body Line SRL) va construi un imobil de servicii pe un teren 812 mp, iar clădirea va avea o înălțime maximă de 16 metri și un regim cu subsol, parter și trei etaje
  • Locuințe individuale în Cicoarei, Dancu, Galata, Bucium (3 proiecte), Moara de Vânt (2 proiecte)

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top