Connect with us

Valea Adâncă: Proiect cu imobile de 4 etaje la doi pași de șos. Nicolina

Investiții private

Valea Adâncă: Proiect cu imobile de 4 etaje la doi pași de șos. Nicolina

Un nou proiect imobiliar este propus pe raza comunei Miroslava, în Valea Adâncă, într-o zonă din apropierea șos. Nicolina, arteră pe care se poate ajunge din str. Principală, acolo unde este terenul de aproape 13.000 mp deținut de investitorii imobiliari. Aceștia propun imobile cu un regim mediu de înălțime (4 etaje).

Pe amplasament se află acum mai multe construcții care urmează să fie demolate. Din informațiile APIX.ro, proiectul a fost aprobate de Consiliul Local Miroslava în septembrie 2019, iar, zilele acestea, urmează să primească și girul Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Județean. Ulterior, va putea fi emisă autorizația de construire.

Planul investitorului (firma Intermag SRL) este de a construi blocuri cu un regim de înălțime parter, 4 etaje și mansardă, la o înălțime maximă de 15 metri. Suprafața terenului deținut de companie este de 12.840 mp. Indicatorii urbanistici vizează un procent maxim de ocupare a terenului de 50% și un coeficient de utilizare a terenului de 2,8.

Terenul se află în imediata apropiere a șos. Nicolina

Prin intermediul planului urbanistic zonal este propusă o nouă funcțiune pe teren, respectiv „zonă de instituții publice și servicii de interes general, construire spații comerciale și birouri”, ceea ce arată că firma nu intenționează să construiască locuințe.

Intermag SRL derulează afaceri privind „comerțul cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat și al articolelor de uz casnic”.

Articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top