Connect with us

Continuă industrializarea zonei de la ieșirea din Iași spre Tomești: o nouă hală de producție va fi construită

Pe acest teren va fi construită hala

Investiții private

Continuă industrializarea zonei de la ieșirea din Iași spre Tomești: o nouă hală de producție va fi construită

Compania Ghipoconcept, specializată în colectarea deșeurilor nepericuloase, va construi o hală de producție pe șos. Iași – Tomești, aproape de limita administrativă cu comuna limitrofă, pe un teren cu o suprafață de 3.000 mp, conform informațiilor APIX.ro.

Potrivit unor documente consultate de APIX.ro, hala va avea un regim cu subsol, parter și un etaj, la o înălțime maximă de 8 metri, cu un procent maxim de ocupare de 40%. Utilizările admise pentru hală sunt: depozitare, producție, servicii, comerț, birouri, dotări și amenajări de rețele de utilități.

„Suntem o companie autorizată și specializată în managementul deșeurilor de echipamente electrice și electronice, a bateriilor și a cartușelor de imprimantă, ce operează în zona de est a țării pe raza județelor Iași, Botoșani, Suceava și Vaslui, dar și în zona de vest a României, pentru județele Arad, Bihor, Caraș-Severin și Timiș”, se arată într-o prezentare a firmei de pe site-ul oficial.

În zona în care se află amplasamentul (evidențiat cu roșu) sunt propuse mai multe proiecte care vizează în special hale de producție

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top