Connect with us

Continuă industrializarea zonei de la ieșirea din Iași spre Tomești: o nouă hală de producție va fi construită

Pe acest teren va fi construită hala

Investiții private

Continuă industrializarea zonei de la ieșirea din Iași spre Tomești: o nouă hală de producție va fi construită

Compania Ghipoconcept, specializată în colectarea deșeurilor nepericuloase, va construi o hală de producție pe șos. Iași – Tomești, aproape de limita administrativă cu comuna limitrofă, pe un teren cu o suprafață de 3.000 mp, conform informațiilor APIX.ro.

Potrivit unor documente consultate de APIX.ro, hala va avea un regim cu subsol, parter și un etaj, la o înălțime maximă de 8 metri, cu un procent maxim de ocupare de 40%. Utilizările admise pentru hală sunt: depozitare, producție, servicii, comerț, birouri, dotări și amenajări de rețele de utilități.

„Suntem o companie autorizată și specializată în managementul deșeurilor de echipamente electrice și electronice, a bateriilor și a cartușelor de imprimantă, ce operează în zona de est a țării pe raza județelor Iași, Botoșani, Suceava și Vaslui, dar și în zona de vest a României, pentru județele Arad, Bihor, Caraș-Severin și Timiș”, se arată într-o prezentare a firmei de pe site-ul oficial.

În zona în care se află amplasamentul (evidențiat cu roșu) sunt propuse mai multe proiecte care vizează în special hale de producție

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top